wazari's FotoPage
Photobucket
By: wazari wazir

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 15-Feb-2009 12:18 Email | Share | | Bookmark
Move to Blog

wazariwazir.wordpress.com


Sunday, 11-Jan-2009 14:44 Email | Share | | Bookmark
Model Shooting...




Sebagai seorang photographer, saya memang banyak shoot pelbagai subjek terutamanya yang berkaitan dengan Kemanusiaan, dan sebagai seorang photographer juga saya hanya akan menunjukkan apa yang ingin saya tonjolkan, bukan semua yang saya shoot saya paparkan, rasanya lebih kurang kerja macam wartawan akhbar yang menulis lah, bukan semua yang di rencanakan ataupun bukan semua hasil "Press Conference" di tuliskan, ada yang diedit, ada yang didelete dan ada yang buat menghabiskan memory "Recorder" ataupun menghabiskan helaian muka surat buku nota, in the end, The Editor have a final words. Mungkin saudara dan saudari kurang faham apa yang ingin saya ceritakan di sini, dan bukanlah tugas saya untuk memberikan kefahaman, saya hanya mengisi ruang kekosongan dengan ayat-ayat yang mungkin kosong tanpa intipati yang memberi makna...

Anyway hopefully you enjoy the pictures above...


Saturday, 3-Jan-2009 11:07 Email | Share | | Bookmark
HaiQal : Sometimes Make Me Laugh...



Gambar lama HaiQal semasa berusia lapan bulan, dalam saya sibuk-sibuk mengemaskini, file-file lama, maka terjumpalah gambar nie, mula2 tu rasa malas nak upload, tapi bila fikir-fikir balik, kenapa tidak saya share dengan you all, saya dan isteri hanya mampu tersenyum bila lihat gambar ini dan kemungkinan besar juga bila HaiQal pandai menilai gambar dia juga akan turut tersenyum. Sambutlah Tahun Baru dengan Senyuman, semoga ada keberkatannya, InsyaAllah...


Thursday, 1-Jan-2009 08:35 Email | Share | | Bookmark
Happy New Year...



Selamat Tahun Baru untuk semua yang sudi bertamu di sini, gambar terbaru anak saya di awal pagi tahun baru 2009 nie, baru jer lepas mandi, memang saya sengaja bagi dia menangis, kasi dramatik sikit, bukannya menangis betul2 pun, sajr jer tu, anyway all the best to you my friends, dari setahun ke setahun kehidupan semakin mencabar namun hidup mesti diteruskan, InsyaAllah...


Saturday, 27-Dec-2008 15:10 Email | Share | | Bookmark
"Happy Birthday Daddy"... ( I Wish My Son Can Say That ) :-)



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net